Niedziela 15 kwietnia była na Pomorzu Zachodnim naprawdę niezwykła. Setki społeczników spotkały się by wspólnie stworzyć spot filmowy w ramach akcji „Zostawiam 1% na Pomorzu Zachodnim”. Do działania włączyły się organizacje z różnych części województwa reprezentujące wiele branż. Zebrani społecznicy reprezentowali wszystkie grupy wiekowe – od najmłodszych po seniorów. Mury Filharmonii wypełniły się pasją, energią, ale też i ciężką pracą. Pracą w imię wspólnej idei – promocji działań organizacji pozarządowych.
Akcja jest współfinansowana przez Samorząd Woj. Zachodniopomorskiego. Koordynuje ją Zachodniopomorska Federacja Pozarządowa we współpracy z Pracownią Pozarządową i Fundacją Chłopaki Znad Morza. Do akcji włączyło się kilkadziesiąt organizacji z Pomorza Zachodniego w tym również nasza Fundacja Magia.

Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie zgody poprzez zaznaczenie pola „Akceptuje”. Więcej informacji

Zgodę można wycofać w dowolnym czasie. Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje zawarte w cookies wykorzystujemy m.in w celach statystycznych i funkcjonalnych. Dalsze korzystanie z serwisu oznacza, że zgadzają się Państwo na ich zapisanie w pamięci Państwa urządzenia. W związku z powyższym zgadzam się na przetwarzanie w celach analitycznych statystycznych i marketingowych moich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania ze strony internetowej fundacji Magia. W tym zapisywanych w plikach cookies przez administratora danych również po rozpoczęciu obowiązywania RODO (czyli po 25 maja 2018r.) Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Mają Państwo prawo do jej wycofania. W celu zmian, wycofania bądz edycji swoich danych osobowych prosimy o kontakt mailowy bądz telefoniczny podany w dziale kontakt. Wycofanie zgody ni ebędzie miało wpływu na zgodnośc z prawem przetwarzania na podstawie zgody przed jej wycofaniem.