17 maja w Teatrze Variete Muza w Koszalinie o godzinie 18 odbędzie się kolejne wydarzenie pod patronatem Fundacji Magia. Tym razem będzie to spektakl muzyczny Magiczne Musicale „Mamma Mia”

Jesteś fanem grupy Abba? A może chcesz przenieść się do greckiej tawerny wypełnionej muzyką? Nic prostszego!
Wystarczy przyjść na spektakl „Mamma Mia” i poczuć wspaniałą atmosferę płynącą ze sceny! Podczas wydarzenia odbędą się licytacje, w których do zdobycia będą wspaniałe przedmioty oraz vouchery.
Na deskach Teatru Varierte Muza zaprezentują się artyści z Koszalina, Tychowa oraz okolic, a także młodzież tańcząca w grupach tanecznych. Wystąpią: Klaudia Barska, Magdalena Łoś, Sylwia Piotrowska, Ola Wolska, Wiktoria Pietras, Malwina Wrona, Paweł Barów, Adam Szałek, Bartosz Czaja, Kacper Wojcieszek, Damian Ciesielski, Grupa Taneczna Mirage z GOK Tychowo oraz Grupa Taneczna Crash z CK105.

Dochód z cegiełek (20zł) oraz licytacji w całości zostanie przekazany dla dwuletniej Zuzi, która choruje na rdzeniowy zanik mięśni. Choroba jest postępująca, przewlekła i niestety, jest nieuleczalna. Nie ma na nią lekarstwa, a Zuzia wymaga stałej rehabilitacji.

Biletem wstępu są cegiełki – ich koszt to 20zł.
Dostępne będą w punktach:
*Teatr Variete Muza – tel. 607 900 117
*Kacper Wojcieszek – tel. 664 170 164
*Fundacja Magia – tel. 506 165 832
oraz w dniu imprezy !

ZAPRASZAMY !!!

Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie zgody poprzez zaznaczenie pola „Akceptuje”. Więcej informacji

Zgodę można wycofać w dowolnym czasie. Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje zawarte w cookies wykorzystujemy m.in w celach statystycznych i funkcjonalnych. Dalsze korzystanie z serwisu oznacza, że zgadzają się Państwo na ich zapisanie w pamięci Państwa urządzenia. W związku z powyższym zgadzam się na przetwarzanie w celach analitycznych statystycznych i marketingowych moich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania ze strony internetowej fundacji Magia. W tym zapisywanych w plikach cookies przez administratora danych również po rozpoczęciu obowiązywania RODO (czyli po 25 maja 2018r.) Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Mają Państwo prawo do jej wycofania. W celu zmian, wycofania bądz edycji swoich danych osobowych prosimy o kontakt mailowy bądz telefoniczny podany w dziale kontakt. Wycofanie zgody ni ebędzie miało wpływu na zgodnośc z prawem przetwarzania na podstawie zgody przed jej wycofaniem.