17 maja w Teatrze Variete Muza w Koszalinie o godzinie 18 odbędzie się kolejne wydarzenie pod patronatem Fundacji Magia. Tym razem będzie to spektakl muzyczny Magiczne Musicale “Mamma Mia”

Jesteś fanem grupy Abba? A może chcesz przenieść się do greckiej tawerny wypełnionej muzyką? Nic prostszego!
Wystarczy przyjść na spektakl “Mamma Mia” i poczuć wspaniałą atmosferę płynącą ze sceny! Podczas wydarzenia odbędą się licytacje, w których do zdobycia będą wspaniałe przedmioty oraz vouchery.
Na deskach Teatru Varierte Muza zaprezentują się artyści z Koszalina, Tychowa oraz okolic, a także młodzież tańcząca w grupach tanecznych. Wystąpią: Klaudia Barska, Magdalena Łoś, Sylwia Piotrowska, Ola Wolska, Wiktoria Pietras, Malwina Wrona, Paweł Barów, Adam Szałek, Bartosz Czaja, Kacper Wojcieszek, Damian Ciesielski, Grupa Taneczna Mirage z GOK Tychowo oraz Grupa Taneczna Crash z CK105.

Dochód z cegiełek (20zł) oraz licytacji w całości zostanie przekazany dla dwuletniej Zuzi, która choruje na rdzeniowy zanik mięśni. Choroba jest postępująca, przewlekła i niestety, jest nieuleczalna. Nie ma na nią lekarstwa, a Zuzia wymaga stałej rehabilitacji.

Biletem wstępu są cegiełki – ich koszt to 20zł.
Dostępne będą w punktach:
*Teatr Variete Muza – tel. 607 900 117
*Kacper Wojcieszek – tel. 664 170 164