Już 6 grudnia 2017 roku Fundacja Pomocy Dzieciom MAGIA obchodzić będzie swoje 3 urodziny. Z tego powodu już dziś pragniemy zaprosić wszystkich mieszkańców Koszalina i okolic na magiczną imprezę, która odbędzie się w Centrum Handlowym Atrium w Koszalinie. Startujemy 6 grudnia 2017 o godzinie 16:30.

Jak co roku dla wszystkich obecnych przygotowaliśmy szereg atrakcji.

Podczas imprezy wystąpią:

• Szkoła tańca Top Toys
  • Szkoła tańca King Dance
  • Podopieczni Ministudia Piosenki Poezji przy CK 105,
  • Wokaliści z Gimnazjum nr 9 i Szkoły Podstawowej nr 18 pod kierunkiem Bogumiły Jabs
  • Basia Osada-Sobczyńska,
  • Magik – Adam Ostrowski

3 urodziny fundacji magia - fundacja pomocy dzieciom

Dla najmłodszych ciekawą atrakcję stanowić będzie obecność Świętego Mikołaja oraz Olafa z Krainy Lodu. Nie zabraknie także konkursów z nagrodami, które zafundował dla zebranych CUKSIK. Dla fanów motoryzacji atrakcję stanowić będzie obecność MotoMikołajów. Całą imprezę poprowadzi DJ Sylwia.

Patronem medialnym wydarzenia jest Telewizja Max oraz Miasto – tygodnik koszaliński.
Oprócz atrakcji najważniejszym elementem imprezy będzie wielkie liczenie skarbonki orbitalnej, której cała zawartość (czyli 100% ) trafi w ręce naszych podopiecznych na sfinansowanie potrzeb zdrowotnych. W liczeniu pomogą Magiczni Wolontariusze – uczniowie Szkoły Podstawowej nr 18 oraz Gimnazjum nr 9.

Cała impreza trwać będzie w godzinach 16:30 – 19:00, na którą serdecznie zapraszamy.

Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie zgody poprzez zaznaczenie pola „Akceptuje”. Więcej informacji

Zgodę można wycofać w dowolnym czasie. Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje zawarte w cookies wykorzystujemy m.in w celach statystycznych i funkcjonalnych. Dalsze korzystanie z serwisu oznacza, że zgadzają się Państwo na ich zapisanie w pamięci Państwa urządzenia. W związku z powyższym zgadzam się na przetwarzanie w celach analitycznych statystycznych i marketingowych moich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania ze strony internetowej fundacji Magia. W tym zapisywanych w plikach cookies przez administratora danych również po rozpoczęciu obowiązywania RODO (czyli po 25 maja 2018r.) Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Mają Państwo prawo do jej wycofania. W celu zmian, wycofania bądz edycji swoich danych osobowych prosimy o kontakt mailowy bądz telefoniczny podany w dziale kontakt. Wycofanie zgody ni ebędzie miało wpływu na zgodnośc z prawem przetwarzania na podstawie zgody przed jej wycofaniem.